691900990 info@ccncat.cat

El terme “outsider” fa referència a aquells que es troben en els límits de les normes, més enllà dels convencionalismes. L’outsider pot analitzar la realitat des de la perspectiva que només atorga la independència política, amb la tranquil·litat de saber-se al marge de la jerarquia de poders preestablerta. Això és el que ha estat el Cercle Català de Negocis, un outsider. En els nostres inicis vàrem divulgar els arguments econòmics per la independència, centrant-nos en qüestions com el dèficit fiscal, la concepció radial de les infraestructures o la manca d’inversions públiques a Catalunya. Aquella Font de greuges va motivar les consultes populars (2009-2010) quan l’incipient moviment sobiranista era exclusivament social i estava fora de qualsevol control polític. Avui, tots aquells arguments formen part de l’imaginari sobiranista. Així és com s’amplia la base, no d’altra manera.

Seguir llegint (…)